Sağlık Akademisi Günleri-1- Paneli Düzenlendi

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet BAHÇEKAPILI' nın da katılımıyla ''Yalova Üniversitesi Sağlık Akademisi Günleri -1- ''paneli düzenlendi.Panelde Üniversitemiz Mediko-Sosyal Birim Sorumlusu Dr. Metin SABUNCU tarafından ''Temel İlk Yardım'' konularında sunum yapıldı.Panelin moderatörlüğünü Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar GERİ üstlendi.Panelin açılış konuşmasını da gerçekleştiren Kurucu Dekanımız Prof. Dr. Vefik ARICA, panelin gerçekleştirilmesinde  katkı sunan Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Burcu GÜRER GİRAY'a, Moderatör Prof. Dr. Serdar GERİ'ye, Mediko-Sosyal Birim Sorumlusu Dr. Metin SABUNCU'ya, YALOVA Üniversitesi Genç Fizyoterapistler Kulübü öğrencilerine teşekkürlerini iletti.Katkılarından dolayı panelde emekleri geçen akademisyenlerimize  ve öğrencilerimize  Retörümüz Prof. Dr. Mehmet BAHÇEKAPILI ve Kurucu Dekanımız Prof. Dr. Vefik ARICA tarafından ''Teşekkür Belgesi'' takdim edildi.

Panale katılan bütün katılımcılara elektronik katılım belgesi verildi.