Bölgesel Tıp Fakültesi Dekanlar Konseyi Toplantısı Yapıldı

Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya; Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Funda Coşkun, Fakültemiz Kurucu Dekanı Prof. Dr. Vefik Arıca, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bursa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Demir, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Çetinkaya, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol GÜRPINAR, Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof Dr. Volkan YÜKSEL, Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Sema ARICI, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yadımcısı Prof. Dr. Ayşe Güldem KİLCİLER ve Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit S. Şehirli katıldı.Fakültelerimizin işbirliği,uygulama konusunda karşılaşılan zorlukların çözümü konusunda fikirbirliğine varılan toplantının ardından iftar programı ile toplantı sona erdi.