Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Sibel Güler 11.Ulusal Nöroimmunoloji Okulu'nda Konuşmacı ve Oturum Başkanı Olarak Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni Temsil Etti

Nöroimmunoloji konusunda yurt içi ve dışı saygın üniversitelerde görev deneyimi ve çok sayıda makalesi olan değerli Hocamız, Nöroimmunoloji alanında bilgi birikiminin ve işbirliğinin güçlendirilmesi misyonu ile Ankara Nöroimmunoloji Derneği’nin desteği ile düzenlenen 11.Nöroimmünoloji Kongresi'ne katıldı.Prof. Dr. GÜLER kongreyi ''Nöroloji ve Nöroimmünoloji alanında  tanı ve tedavisinde geldiğimiz son nokta, yüz yüze ve online ortamlarda tartışmalar yapılarak güncel bilgiler eşliğinde değerlendirilmiştir” şeklinde ifade etti. Sayın Hocamıza bu şekilde bilimselliği ve misyonu yüksek bir okulda Yalova Üniversitesi’ni temsil ettiği için çok teşekkür eder ve başarılarının devamını dileriz.