Yalova Üniversitesi    tip@yalova.edu.tr 0226 815 6648 - 0226 815 6649

“Uluslararası 3. Sağlıklı Büyüyen Çocuk Kongresi” Başladı

Kurucu Dekanımız Prof. Dr. Vefik ARICA'nın kongre başkanlığını yaptığı ''Uluslararası 3. Sağlıklı Büyüyen Çocuk Kongresi'' İzmir Katip Çelebi Üniversitesi ev sahipliğinde başladı.Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Fakültemiz Kurucu Dekanı Sayın Prof. Dr. Vefik Arıca, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Saffet KÖSE ve Kızılay Genel Başkanı Sayın Prof. Dr. Fatma MERİÇ YILMAZ ile beraber kongrenin açılış oturumu gerçekleştirdi.5-8 Ekim tarihlerinde gerçekleşen kongreye katılımın  yoğun olduğu gözlendi. Kongre başkanları Fakültemiz Kurucu Dekanı Prof. Dr. Vefik ARICA,İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet KÖSE ve Prof. Dr. Bumin DÜNDAR' ın, Türk Kızılayı Genel Başkanı  Sayın Prof. Dr. Fatma Meriç YILMAZ'a plaket takdimi ile ilk gün oturumu sona erdi.