Yalova Üniversitesi    tip@yalova.edu.tr 0226 815 6648 - 0226 815 6649

Prof. Dr. Sibel Güler 3.Parkinson Güz Okulu Kongresinde Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesini Temsil Etti

Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz ve Hareket Bozuklukları Aktif çalışma grubu üyesi Prof. Dr. Sibel Güler 3.Parkinson Güz Okulu kongresinde konuşmacı olarak Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesini temsil etti.

Hareket bozuklukları konusunda yurt içi ve dışı saygın üniversitelerde görev deneyimi ve çok sayıda makalesi olan değerli hocamız, “Hareket bozukluğu ve onunla ilintili hastalıklarda bilimsel birikimimiz büyük bir hızla artmaktadır. Bu toplantıda da Parkinson hastalığı ve diğer hareket bozukluklarının patogenezi, tanısı ve tedavisinde geldiğimiz son nokta okulumuzda tartışmalar yapılarak güncel bilgiler eşliğinde değerlendirilmiştir. Fenomenolojiden hastalığa giden oturumlar olduğu kadar, tanıdan ayırıcı tanıya ve tedaviye giden oturumlarla zenginleşen güz okulumuzda öğrenme heyecanı ve motivasyonunu yüksek tutmak hedeflenmiştir. Hareket hastalıkları ile ilgili bilgi, görgü ve tecrübelerimiz paylaşılmıştır.”şeklinde açıklamalarda bulundu. Sayın hocamıza   bilimselliği ve eğitim alanında etki gücü yüksek bir kongrede Yalova Üniversitesini aktif çalışma grubu üyesi vasfıyla konuşmacı olarak temsil ettiği için çok teşekkür eder ve başarılarının devamını dileriz.