Yalova Üniversitesi    tip@yalova.edu.tr 0226 815 6648 - 0226 815 6649

Fakültemiz Öğretim Üyeleri Aronya Festivaline Katıldı

Yalova Aronya ve Tıbbi Aromatik Bitkiler Festivali 6-7 Eylül 2024 tarihlerinde Yalova ValiliğiYalova Belediyesi, Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonunda  Yalova Üniversitesi’nin katkılarıyla  gerçekleştirildi.

Festival kapsamında Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.Burcu Gürer Giray Moderatörlüğü’ nde gerçekleştirilen ''Süper Meyve Aronya ve Sağlık''  isimli söyleşide Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Dr.Öğrt Üyesi Selime Semra Erol   ve yine  Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr.Öğrt. Üyesi Taner Adıgüzel ile aronya ve sağlık üzerine merak edilen güncel konular ele alındı. Gerçekleştirilen söyleşide Diyetisyen Sahra Nur Şahin ve Gıda Mühendisi Dr.Aysun Öztürk de söz aldı.