Sağlık Akademisi Günleri -IV - 7S7C Psikoloji Paneli Düzenlendi

Fakültemiz Sağlık Akademisi Günleri kapsamında 7S7C Psikoloji Paneli düzenlendi.İİBF 15 Temmuz Konferans Salonu'nda düzenlenen panele Kurucu Dekanımız Prof. Dr. Vefik ARICA, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Cahit KÜLEKÇİ,Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm Dr. Osman KARAKUŞ, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan ERGENÇ, Üniversitemiz akademik personeli ile Üniveristemiz öğrencileri katılım sağladı.Hiperaktivitenin konuşulduğu panelin  konuşmacıları, Fakültemiz Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Akif CANSIZ, Dr. Öğretim Üyesi Mutlu Muhammed ÖZBEK,İnsan ve Toplum Bİlimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü Gelişim Psikolojisi Anabilim Dalı Doktor Öğretim Üyesi Neslihan YAMAN ve Uygulamalı/Klinik Psikoloji Anabilim Dalı Doktor Öğretim Üyesi Sinem BALTACI oldular.Katılımcılara teşekkür belgesi takdim edilerek panel sona erdi.