Prof. Dr. Sibel GÜLER; ‘’ Parkinson Hastalığında Güncellemeler& Fonksiyonel Hareket Bozuklukları Sempozyumu''na Katıldı

Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz ve Hareket Bozuklukları Aktif çalışma grubu üyesi Prof. Dr. Sibel Güler Parkinson Hastalığında Güncellemeler ve Fonksiyonel Hareket Bozuklukları Sempozyum’unda konuşmacı /oturum başkanı olarak Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesinin adını duyurdu.

Hareket bozuklukları konusunda yurt içi ve dışı saygın Üniversitelerde görev deneyimi bulunan hocamız, “Hareket bozukluklarında fenomenoloji sempozyum ve kongrelerimizin değişmez konusudur.Ulusal ve uluslararası davetli konuşmacılarımız olgu örnekleri üzerinden bizlere klinik deneyimlerini paylaşmışlardır. Fenomenolojik tanıda bizleri en çok zorlayan fonksiyonel hareket bozukluklarının teşhisi, patofizyolojisi ve yönetimi konusu sempozyumun ana teması olarak yer almıştır. Parkinson hastalığının premotor ve prodromal tanısına ilişkin gelişmelere ve araştırmalara da sempozyum programımız da yer verilmiştir”şeklinde açıklamalarda bulundu. Saygıdeğer hocamıza   bilimselliği ve eğitim alanında etki ve yönlendirme  gücü yüksek bir sempozyumda Yalova Üniversitesi’ni aktif çalışma grubu üyesi olarak temsil ettiği için çok teşekkür eder, başarılarının ve çalışmalarının artarak devamını temenni ederiz.